Gegevens verwijderen

Zo verwijder je alle gegevens in je BillHeron-account, terwijl je account blijft bestaan.

Wat er wordt verwijderd

  • Alle opgeslagen facturen, offertes en bonnen
  • Je klanten, items en bedrijfsprofielen
  • Je opgeslagen instellingen, voorwaarden en betaalmethoden
  • Geüploade bestanden zoals logo's, handtekeningen en bijlagen

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Je account en een Pro-abonnement blijven, zodat je opnieuw kunt beginnen. Gratis documenten die je al hebt gebruikt, komen niet terug. Wil je ook je account verwijderen? Gebruik dan de pagina Account verwijderen.

In de app

Documenten in de BillHeron-app staan op je telefoon, en daar kun je ze een voor een verwijderen. Wil je alles in één keer verwijderen, inclusief je account? Ga dan naar Instellingen → Account → Account verwijderen.

Op deze website

Ben je ingelogd? Dan verwijder je alle gegevens in je account hier met de knop hieronder.

Vragen, of kun je niet meer inloggen? Mail ons op support@onerack.eu